ROAR Entertainment
 

Stílus: hagyományos gépelős kalandjáték

Úgy kezdtem az írását, hogy ez lesz az utolsó kalandjáték, amit megírok. Csak hát utána jött a Crazy (by Jonowsky), ami miatt a Szúnyogember saga (hehehe) is megszületett. És nem is az lett a végső, van tovább. Tanulság: Az ember még magának se tegyen ilyen kijelentéseket. Na mindegy, akkor még úgy gondoltam, hogy ez lesz az utolsó: emiatt megpróbáltam minden fontos dolgot belezsúfolni. (Nem sikerült, hehe.) Mindenesetre szerintem nagyon jó kis játék kerekedett ki belőle, úgy a külcsíny (nagyfelbontású grafika, egér, többszínű karakterkészlet, külön kérhető szöveges képernyő), mint a belbecs (egyéni stílusban megfogalmazott szövegek, három különböző indítható karakter stb.).

Nem akarom itt tépni a pofám, hogy milyen jó: töltsd le és játsszál vele jó sokat! Ha nem töltöd le, akkor meg irgum-burgum és jobb, ha tudod, hogy sokat veszítesz!

(Azt azért meg kell említenem, hogy leginkább olyanoknak ajánlom, akik már játszottak ilyen fajta játékkal. Másoknak talán túl nagy lesz a szabadság a játékban és nem tudják, hogy mi a fenét csináljanak... De amúgy semmi vész: a játékhoz mellékelve van a megoldás is!!)

Mivel VESA SVGA grafikát használ, valószínűleg nem fog futni rendesen. Ha csak egy randa képernyőt látsz, vagy még azt sem, akkor használj szöveges képernyőt, azaz indítsd így: d2.exe t (azaz egy kis Té betű paraméterként). Ha még így sem jó, valamilyen DOS emulátort kell használnod, pl. a DOSBox-ot.

letöltés (280 kB)

vissza 
 
   
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! Kicsit szigorítottak a böngészők, azért nem megy saját gépről. Amint lesz időm, kijavítom majd és megírom itt.
 
 
 


_