ROAR Entertainment
 

Stílus: egérvezérelt kalandjáték

A Szúnyogember egy hárompluszegy részes kalandjáték-sorozat. (A részek egymástól függetlenül is játszhatók, de sorban megoldva az igazi.)

Futtatásához csak böngésző kell.

(Ha van androidos mobilod, azon is játszhatsz, ekkor fáradj ide: 1 2 3 4. Maga a történet ugyanaz ott is, de mobilon nincsenek aljátékok.)

Pár szót vesztegetnék a sztorira: A főhős egy fiú. Totál hétköznapi srác, aki pont olyan számítógép-függő, mint Te! (Nem-nem, ne is tagadd!) Na, hát ez a kiscsávó épp a számítógépét nyúzza egy nyári éccakán, amikor egy szúnyog rászáll a monitorra. És most a feszültség növelése érdekében átváltok E/2-be: Szadista mosoly kíséretében rápasszírozod szegénykét a képernyőre – ami erre felizzik és magába szippant téged!

Egy fantasy világba kerülsz, ami tele van a megszokott dolgokkal: gonosznak tűnő sárkányok, varázslók, mindenféle hibbant emberek, emberszabásúak és egyáltalán nem emberszabásúak élik itt életüket. A környezetbe te is pont beleillesz, mert félig szúnyoggá válsz; hártyás szárnyaid nőnek, szemeid felkúsznak a homlokodra és legalább fél méteres nyelved nő. (Ez utóbbiért persze megőrülnek a nők...)

Mindössze annyi a vágyad, hogy valahogy visszatérhess a saját világodba, de ez azért nem lesz túl könnyű! Az első epizód vége felé találkozol egy mágussal, aki elmondja neked, hogy a világ pusztulófélben van. A KÁOSZ mindent megváltoztat és elnyeléssel fenyegeti Wurhkuk világát.

Téged ez viszont cseppet sem érdekel, mert sikerül visszajutnod a Földre. De örömöd keserédes és még rövid is, ugyanis nem sokáig maradsz otthon. A második részben már jobban érződik a KÁOSZ hatása, a harmadikban pedig meg is kell vele küzdened.

A negyedik rész pedig egy kiegészítő kaland – egy Legendária nevű, szintén kaotikus mese-síkon kéne rendet tenned, ahol Piroska helyett Vöröske elvtársnőt találod, a bűn ronda Csirkerózsika kómában van, Kamucipőcske épp Hótehénkével pletykál arról, hogy milyen érzés hét törpével együtt aludni, a részeg herceg pedig mindegyikükről feljegyzéseket készít a kis fekete noteszébe...

A játékban van Save/Load, így nem kell egyhuzamban végigjátszani! Van még egy tárgylista ablak is, amiből mindig tudjuk, épp mi van nálunk. Van néhány játék-a-játékban rész is, ügyességi, illetve logikai feladatok (ezek átugorhatók, ha valakinek nem fekszenek).

Futtatás helyben, külön ablakban:

Szúnyogember 1

Szúnyogember 2

Szúnyogember 3

Szúnyogember 4 (SZEQUEST)

Ha inkább letöltöd és offline játszol a saját gépeden:

A Szúnyogember 1 letöltése

A Szúnyogember 2 letöltése

A Szúnyogember 3 letöltése

A Szúnyogember 4 letöltése

Figyelem, ha letöltöd és saját gépről futtatod, a böngésző bezárásakor törli a sütiket; ez azt jelenti, hogy a mentett állás elveszlik, és nem tudod később (pl másnap) betölteni! (Amíg nem zárod be, addig működik csak a save/load. Bocsi, ez ilyen biztonsági fícsör minden böngészőben.)

Egy kép az első részből:
Szúnyogember

Egy kép a Szúnyogember 2-ből:
Szúnyogember 2

A harmadik részből:
Szúnyogember 3

A SZEQUEST-ből is van egy kép:
SZEQUEST

Végül még egy kép érdekességként: Mindegyik részben benne van 2 űrlény. őket még nagyon-nagyon régen találtam ki, és most direkt a te kedvedért beszkenneltem a rajzukat. Hát lásd:

Scully és a két űrlény

vissza 
 
   
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! Kicsit szigorítottak a böngészők, azért nem megy saját gépről. Amint lesz időm, kijavítom majd és megírom itt.
 
 
 


_