ROAR Entertainment
 

Stílus: egérvezérelt kalandjáték

A Szúnyogember által használt Crazy2-engine-ben készült legfrissebb böngészős játékom. Pontosabban: a C2-engine kicsit tovább lett fejlesztve, valamint nem is egyedül írtam, hanem egy másik egyorrú segítségével. Ő Kovács Dániel, avagy kdaniel1, a LukasArc Entertainment egyik kulcsfigurája.

A játék sztorija röviden: a troidoktól (a galaxis legbrutálisabb fajától) ellopták a létükhöz szükséges, legendás Troid Kristályokat. A Föld lakóin követelik vissza, mert kiderült, hogy földi tolvajok lopták el azokat. A Troid Hadsereg 24 órás ultimátumot adott a Földnek. Ha addig nem szerzik vissza az ellopott kristályokat, akkor felrobbantják a Földet. És nem blöffölnek, az tuti: a Holdat máris cikkekre szabdalták és eladták néhány érdeklődő turistának.

Hősöket toboroz hát a Föld, akik megkeresik a kristályokat, amiket a tolvajok már eladtak a galaxis minden táján. Jöhetnek kalandorok, tudósok, intelligens robotok, kiszuperált katonák, harci tehenek stb-stb. Mindenki 1-1 világba vándorol el, és ott kell megszerezni a fentebb említett cuccokat.

Egy kép:

Meg még egy:

A Troid Kristályok letöltése (1,1 MB)

A játék "modulokból" áll. Eddig 2 világ készült el, 1-1 világot készített el mindkét szerző, egymástól jórészt függetlenül.

És most jössz TE a képbe: ha van kedved, csatlakozhatsz. Te is tervezhetsz egy epizódot a játékba! Mi csak annyit várunk el, hogy a cél az, hogy megszerezzen a hősöd egy kristályt. De minden más rád van bízva!

Miért jó ez neked? Megmutathatod másoknak írói és grafikusi képességeidet. Arról írsz a játékban, amiről akarsz: megbosszulhatod a sulit, a főnökeid vagy akárkit, reklámozhatod magad vagy a honlapod stb-stb. Azonkívül megmentheted a Földet és a kalandjátékokat...

(Részletek a játékban.)

vissza 
 
   
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem! Kicsit szigorítottak a böngészők, azért nem megy saját gépről. Amint lesz időm, kijavítom majd és megírom itt.
 
 
 


_