ROAR Entertainment
 

 Linkek, pfff.
Ami linkek itt álltak, azok túlvégén általában 404 fogad...

Legyen helyette egy felsorolás, azaz lista néhány link alakról :D
Köszönöm a segítséget és/vagy közreműködést
⌁ Olessák Robinak (honlap),
⌁ Angyal Robinak,
⌁ Jonowskynak,
⌁ Daninak és a LukasArcnak,
⌁ Burwornak (flash játékok),
no és persze nektek, akik játszotok a programjaimmal és röhögtök a hülye poénokon...

Aki kedvesen és jószívűen levélbombával akar meglepni, az ide küldheti az arannyal teli ládát üzenetét: roar.entertainment.info@gmail.com

Rólam mit lehet tudni? Valamikor a XX. században születtem és szereztem a "Van" fedőnevet, de itt-ott "Vadpingvin" néven is felbukkanok. Tanulgattam már egy rakás programnyelvet, most melóban C#-ot, szabadidőben ActionScriptet használok, illetve további hobbijaim a zajkeltés, a köhögés és a pislogás, professzionális khentaidomár és feketeüveges részleges karatemester is vagyok. Jó pár évig húrokat tépkedtem egy pagan/folk metal bandában, ahol egy demót fel is vettünk, belinkeltem ide.

Amit még el akarok mondani...

Játszd végig a Szúnyogember sorozatot, különben megyek és lecsaplak, mint egy szúnyogot! 
 
   
 
 
 
 
-
 
 
 
 
 
Rendkívüli mód örülök, hogy létezik még ez az oldal, és a Szúnyogember nem taszíttatott a feledés homályába. Még gimi előtt, valamikor 2003 környékén játszottam az 1. és .4. résszel, amik a GameStar mellékletein jelentek meg anno, imádtam őket! A 2. és 3. rész kimaradt, ideje pótolni őket. Online verzióban futnak amúgy a minijátékok? Androidon sajnos nem :( pedig a madáremberes verseny mennyit szivatott, te jó ég!
 
 
 
 
  fészek-logo
Fészek Mobilház – Családi és üzleti célú, személyre szabott szigetelt mobilházak, modul házak gyorsan és kulcsrakészen közvetlenül a gyártótól.
 
 
 


_